nike air max bw premium

Ooh qui est cute

nike air max bw premium

Messagepar elmoreheaney40 » 28 Nov 2018, 23:47

Image


Nike's nike air max bw premium reeks hybride stijlen gaat door en met deze Air Max 90/1 is het een grote. Voor het eerst zijn de AM 1 en AM 90 samengevoegd en het resultaat heeft de bekende OG-kleur van de maker gekregen. Deze combinatie van twee klassiekers volgt Sean Wotherspoon's enorm populaire mix van de Air Max 1 en 97 eerder dit jaar. Cynici zouden kunnen vermoeden dat het spelen van Dr. Frankenstein met zulke schijnbaar onaantastbare stijlen niet goed zou eindigen, maar dit wordt consequent bewezen niet het geval te zijn.

De nike air max thea zwart Vapormax middenzool, die vorig jaar werd bekeken met zijn eigen flyknit-bovenkant, is het onderwerp geweest van talrijke premium-hybridisaties. Het heeft ook de krachten gebundeld met het Air Max 97-bovenwerk in verschillende kleurenbanen. De Vapormax Plus, die het combineert met de agressieve bovenkant van de Air max Plus, is ook opgerold.


Vorige nike schoenen blauw week zagen we deze futuristische, volledig transparante tussenzool met het handgeweven bovenwerk van de Nike Inneva. Het lijkt erop dat, net als bij mensen, mixen goed is als het gaat om Air Max-stijlen. En dus was het misschien onvermijdelijk dat de twee silhouetten die de franchise in de stratosfeer lanceerden, de Air Max 1 en de Air Max 90, uiteindelijk zouden worden gecombineerd. Zoals u kunt zien, was het experiment wederom een ​​succes, met de productie van de Air Max 90/1.


Op het nike air max 90 ultra essential eerste gezicht lijkt de Air Max 90/1 dat de belangrijkste invloed op dit nieuwe ontwerp de Air Max 1 is, omdat het zijn iconische OG White, Gray en University Red heeft geleend. Het heeft zelfs de kleuraanval op de tussenzool van de Air Max 90 weggevaagd. De materialen die worden gebruikt voor het volledige leren bovenwerk, in plaats van het klassieke mesh en nubuck-suède, zijn echter veel meer 90-achtig. Dus, misschien is het samengaan ongeveer gelijk.


https://www.witroze.com/
elmoreheaney40
 
Messages: 3
Inscrit le: 28 Nov 2018, 23:30

Retour vers Mac mini

Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité

cron