Nike Presto Online Kopen

Problèmes, WTF!?

Nike Presto Online Kopen

Messagepar Janice6 » 27 Juil 2017, 04:49

Nike Presto Online Kopen
Image

Het was maar een kwestie van tijd tot de Nike Presto Winkel uitgebracht in een levendige en krachtige volt colorway. Nike creëerde een direct hit eerder dit jaar toen ze besloten om een ​​Flyknit bovenste op de klassieke Nike Air Presto te plaatsen en daarmee de nieuwe Ultra Flyknit versie die we hierboven zien creëren. De kleurweg die we hier zien, bevat alle voltages doorheen het Flyknit-bovenkant met zwarte accenten die op de onderlaag, kraag, teen, veters, enkelkooi, branding en de buitenzool verschijnen. Een witte middelzool is toegevoegd om een ​​beetje meer contrast te geven.

De Nike Presto Nieuwe heeft een groot aantal kleurwegen en makeovers van materiaal tot zijn totale hoogte gezien. Het ontvangen van een andere wijziging, deze speciale vrouwenuitgave van het silhouet, biedt een premium verandering langs zijn bovenkant. Het thema 'Triple White' wordt weergegeven via full grain leer in plaats van de traditionele mesh of Flyknit opties - een la "Oatmeal" release.

De Nike Presto Korting is in staat om planken te raken met gloednieuwe styling. De oorspronkelijke blauwdruk heeft sinds zijn debuut enkele veranderingen gezien, van de introductie van Flyknit-materiaal tot een compleet vernieuwende revisie in samenwerking met ACRONYM. De aankomende Nike Presto Online Kopen Extreme volgt het pak van sommige sneakerpassers door de kooi te verwijderen en past een wrap over de middenvoet van het model. Neopreen- en gaasmaterialen maken hun weg op de teenzak en hak respectievelijk voor een mix van flexibiliteit en ventilatie om een ​​comfortabele rit te bieden.

Zoveel als de "Triple Black" behandeling is toegepast op talloze sneaker releases, verhoogt deze laatste editie aan de stijlvolle Presto lijn de bar met een geweven bovenkant. Met deze matte afgewerkte middenzool en een neopreen tong levert
deze Nike Presto Dames een getextureerd silhouet dat zeker met een verscheidenheid aan outfits werkt. Daarnaast houdt de sneaker haar lopende wortels vast met hak TPU panelen en verdubbelde de stiksels langs de middelzool voor betere duurzaamheid.
Janice6
 
Messages: 2
Inscrit le: 27 Juil 2017, 04:41

Retour vers Bug

Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité