Nike Air Force 1 Licht Been Groothandel

Problèmes, WTF!?

Nike Air Force 1 Licht Been Groothandel

Messagepar seeBroderick4 » 26 Mai 2017, 04:44

Image

Nike Sportswear houdt de Air Force 1 Low classic met deze laatste tweekleurige kleurstof in Star Blue en White. De beproefde, echte, en nooit uit stijlkleurige blokken treffen de laagste luchtmacht 1 met de helderblauwe schaduw, die zorgt voor de meeste suede- en mazenbovenkanten, wit voor de Swooshes en tussenzool. Het vintage-oranje Swoosh-tongembleem maakt ze af.

Voorvertoning niet te ver terug, dit paar werd aangesloten bij een "University Red" Quickstrike look (dat bleek een beetje meer op de infraroodkant van dingen om eerlijk te zijn). Beide maken de iconische creatie van Bruce Kilgore door eenvoudige, levendige accenten terwijl een OG 'Nike Air' branding landt op de leren hak. Terwijl deze witte en groene combinatie onmiddellijk herinneringen aan de handtekening van de adidas Stan Smith maakt, brengt een gewaagde Swoosh branding in een bijpassende Lucky Green een beetje meer levendheid door Nike Air Force 1 Kopen goedkoop.

Bruce Kilgore's iconische Nike Air Force 1 Licht Been Groothandel heeft zijn eerlijke deel van updates onlangs gezien, van de nieuwe Flyknit-constructie tot Ultra Outsole-gereedschap, die afnam op dat vintage gewicht, gezien de schoen van de drie decennia als levensstijl. De nieuwste Nike Air Force 1 Mid pair is een casual bijna all-white-alles, maar in plaats van de iconische witte op witte look, de bovenste swaps in een Light Bone voor een kleine verandering.

Lady Bay Area sport fans, hebben we een sneaker voor u. De Nike Air Force 1 Wit 50% Korting komt voor de val in een nieuwe kleurweg die je zeker kan aanpassen aan je Gouden staat Warriors-uitrusting, met een mix van zwart, geel en wit voor de Flyknit-bovenkant, geaccentueerd met koningsblauw voor de leren tong. Met een licht en comfortabel design dankzij de combinatie van Flyknit en Ultra-gereedschap, is dit misschien de perfecte sneaker voor elke Warriors fan om deze komende seizoen te spelen.

De lichtere editie van de Nike Air Force 1 Universitaire Blauw lage prijzen voor de dames gaat driemaal zwart met deze laatste versie van de Upstep. Ook een 'SE' release, de bovenkant schuurt de gebruikelijke lederconstructie ten gunste van een schuim- / maasbalkje met een kiezelmotief. De strakke en schubberige look in een lichtgewicht en breedigbaar maal bovenaan geperst met het ontgrendelde zoolontwerp Zorgt voor een geweldige editie van de Air Force 1 om je sneaker late zomer sneaker rotatie toe te voegen.
seeBroderick4
 
Messages: 2
Inscrit le: 26 Mai 2017, 04:42

Retour vers Bug

Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité

cron