Page 1 sur 1

adidas Superstar Legacy Wit Online Kopen

MessagePublié: 16 Mai 2017, 03:10
par aeeMartin4
Image

Adidas Originals gaf ons niet één maar twee gouden Shelltoes voor de Chinese New Year celebration. Deze is afkomstig uit het breder Three Stripes CNY 2014-pakket (dat wil zeggen niet het 'Sport Pack'), een adidas Superstar Licht Copper Metallic lage prijzen in een sierlijk paardpatroon zijde gouden bovenkant met metallic gouden leer Stripes. Het is een bijzonder schone blik tussen een witte lederen voering en zool, zoals u meer foto's ziet na de sprong, dus laat ons weten hoe deze vergelijken met het gewas van Year of the Horse sneakers om de startpoorten te verlaten.

De adidas Superstar Bestellen Kopen is een sneaker die vrijwel elke Three Stripes fanaticus ergens in hun rotatie heeft. Het goede nieuws is dat het merk ze in 2014 terugbrengt in sommige bijzonder schone kleurwegen, die allemaal hier te zien zijn. De sneakers, die in de lente / zomer landen, hebben een rechte witte bouw op het lichaam, accentuerende kleuren op de strepen, en wit lijkt een faux vintage look over de bodem.

Er was een 'regel' dat je na de Arbeidsdag niet wit zou moeten dragen. Deze adage is steeds meer uit de praktijk, en net als alle regels zien we het soms door de uitzondering gedefinieerd. Deze EDIFICE x adidas Superstar Chalk Goedkope echte onderscheidt zich in vergelijking met alle rustieke kleuren die we dit seizoen hebben gezien, het is volledig wit lederen constructie die slechts een hint van de herfstkleuring geeft door middel van de gouden geel tonglabels.

De adidas Superstar Legacy Wit Online Kopen is sindsdien een cultureel icoon sinds Run DMC schreeuwde onze 'mijn adidas' 3 decennia geleden. De levensstijltendensen van dit model zijn zo dicht als ooit, net als in het afgelopen jaar hebben we de klassieke schelptoon gezien in een Metal Toe-uitvoering en een atmos-samenwerking die ons een gloed gaf in het donker snakeskin-esthetische. Nu is de bovenkant van de slang terug in dit nieuwe "Tribal Blue Snake" -paar. Met de textuurroute krijgt de fauxhuiddeksel een koningsblauw tintje, heel suède accentdopjes, die op de hak zijn en drie strepen om het witwit op de schelptand, de voering en de middelzool te helpen.

Fun-loving skateboardmerk Alltimers slaat deze lente op bij adidas Superstar Core Zwart Bestellen goedkoop voor een capsule-collectie, gemarkeerd door de Superstar Vulc. Het skate merk / crew leent hun handtekening vintage-geïnspireerde stijl aan de iconische shelltoe sneaker remodeled speciaal voor skateboarden, met een witte leren bovenkant met suede detailing en marine en oranje accenten. De kleurenschoen van de schoen is gemodelleerd na de Hogan, een vintage jaren '80 adidas sneaker. De Superstar Vulc wordt vergezeld van een kledingcollectie van Alltimers, waaronder een track jacket, shorts en t-shirts.